KOTAK PANUTUP KAWON TENGAH Pikeun TESLA MODEL 3 2019+

nangtung ipad adjustable, wadah tablet.

Ngaran mérek: Pikeun TESLA
Model: MODEL 3
Taun daptar: 2019+
Ukuran pakét: 32 * 24.5 * 11
NG / WG: 0,53 / 0,61
Babasan: MOBIL


Detil Produk

Tanda Produk

Pad silikon anti skid sareng shock-nyerep, anti skid sareng noise noise, ngajagi barang tina karusakan

CENTRAL CONTROL STORAGE BOX FOR TESLA MODEL 3 2019+
CENTRAL CONTROL STORAGE BOX FOR TESLA MODEL 3 2019+

Pas lengkep dina kotak panyimpenan mobil aslina, mulus sareng gampang dianggo

Ukuran mobil aslina dikustomisasi, pembuatan cetakan 1: 1, henteu mangaruhan saklar panutup

CENTRAL CONTROL STORAGE BOX FOR TESLA MODEL 3 2019+
CENTRAL CONTROL STORAGE BOX FOR TESLA MODEL 3 2019+

Ucapkeun wilujeung ka mess di mobil


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami