Jualan PANASALAH RUMAH TPE LINGKUNGAN JEUNG-SÉNÉLÉN MATÉSÉLING FLOOR MAT

nangtung ipad adjustable, wadah tablet.

Modél: DEAO1001

Fitur: bisa dicuci, dibalikkeun, tahan noda, Non-Slip, Cushioned, Antimicrobial, PET Friendly, Eco-friendly, Anti slip, Wrinkle -resistant, Waterproof, Easy-clean, Recyclable

Ukuran Mat: 90CM (Panjang) X 55CM (Lebar) X3CM (Jangkungna) atanapi disesuaikan sakumaha diperyogikeun

Bahan: TPE (Handap) + Nyerep anduk bantalan (Permukaan), TPE

Beurat Bersih: 2.7KG (6 LB)


Detil Produk

Tanda Produk

Bawa panyalindungan sadaya-kulawarga ka kulawarga

Cara anu penting pikeun nolak kuman, Dampal suku ogé kedah didesinfeksi

Anggo bahan TPE aman, séhat sareng ramah lingkungan, masing-masing lapisan bahan parantos ngalangkungan pamariksaan kualitas ketat

Hot Sale Household TPE Entrance Non-slip Disinfection Floor mat (7)
Hot Sale Household TPE Entrance Non-slip Disinfection Floor mat (8)

Perlindungan lingkungan, kaamanan, teu bau

Dékontaminasi anu kuat, beresih sareng katingali, dampal bebas debu

Pangalaman siklus cai nyandak anjeun kahirupan anu bersih

Reresihan sadidinten ngan ukur peryogi diberesihan saderhana

Ngahémat waktos sareng usaha

Pad kaén serat, bersih nganggo hiji suku

Mat anti-slip ngagaduhan cekelan anu kuat sareng nyegah ngageser

Hot Sale Household TPE Entrance Non-slip Disinfection Floor mat (9)
Hot Sale Household TPE Entrance Non-slip Disinfection Floor mat (11)

Gampang dibersihkeun, henteu kedah ngarobih sapatu, henteu nganggo sapatu, henteu gampang di baseuh sapatu, awét

Tambihan cai disinfeksi, kolot langkung betah

Gampang dibersihkeun sareng ngahambat baktéri, cocog pikeun sababaraha kali


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami