TPE FLOOR MAT MAT Pikeun TOYOTA FORD F150 2015+

nangtung ipad adjustable, wadah tablet.

Ngaran mérek: FOR FORD
Modél: FORD F150 SUPER CREW
Taun daptar: 2015+
Ukuran pakét: 57 * 14 * 84
NG / WG: 4.96 / 6.18
Babasan: SUV


Detil Produk

Tanda Produk

Jaminan kualitas lima taun: nyayogikeun jaminan kualitas lima taun pikeun klien pikeun ngalereskeun atanapi ngagentos.

TPE car floor mat for Toyota ford F150 2015+
TPE car floor mat for Toyota ford F150 2015+

Résistansi suhu anu langkung saé tibatan PVC. Tikar ieu henteu-toksik sareng henteu raoseun sareng henteu ngandung latex, cadmium, lead atanapi bahan-bahan PVPE anu ngabahayakeun. Bahan-bahan TPE anu kapadetan henteu ngan ukur raoseun, tapi ogé nganggo saé sareng tetep fleksibel dina cuaca anu tiis pisan

Perlindungan sadaya-cuaca - Bahan-bahan ékstrusi TPE triple mastikeun kasalametan 100%, henteu bau sareng perlindungan lingkungan, cocog pikeun sadaya cuaca (hujan, kabut, salju, sareng sajabana). [Émut pikeun mariksa deui mobil anu leres] ngagaduhan katahanan sareng daya tahan anu hadé .Jangan gugur

TPE Car Mar For Honda Honda 2017+ (1)
TPE car floor mat for Toyota ford F150 2015+

Pakem non-slip - karet nib di handapeun pikeun nyegah bantalan tina obah - alur ergonomis di luhur pikeun masihan daya tarik sareng kanyamanan kanggo sampéan anjeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami