• The harm of excessive formaldehyde in car mats

    Bahaya tina formaldehida kaleuleuwihan dina tikar mobil

    Bahaya tina formaldehida kaleuleuwihan dina tikar mobil Data ti Administrasi Jalan Raya Lalu Lintas Nasional (NHTSA) nunjukkeun yén kacilakaan lalu lintas anu disababkeun ku tikar mobil lumayan sering. Éta panginten yén mat mobil leutik ogé tiasa ...
    Maca deui
  • In the post-epidemic era, focus on the new trend of car mats.

    Dina jaman pasca-epidemi, pokuskeun kana trend anyar tikar mobil.

    Dina jaman pasca-epidemi, pokuskeun kana trend anyar tikar mobil Wabah COVID-19 di 2020 maksa kota mencét tombol pause. Saatos hirup di bumi anu panjang sareng berita anu teu kaétung ngeunaan merangan epidemi, sadayana gaduh pamikiran anu énggal ...
    Maca deui
  • DEAO debut at the 16th Automechanika Shanghai

    Debut DEAO dina Automekanika Shanghai ka-16

    Perusahaan kami bakal ngayakeun Automekanika Shanghai ka-16 di Paméran Nasional sareng Pusat Konvénsi (Shanghai) ti 02 Désémber nepi ka 05, 2020 Hatur nuhun pisan kana dukungan anjeun ka perusahaan urang, Dina kasempetan ieu, Changzhou Deao Vehicle Technology Co., Ltd. wou ...
    Maca deui
  • Why insist on making one-piece injection molded TPE car mats?

    Naha keukeuh ngadamel tikét mobil TPE suntikan sapotong?

    Cina sok disebat pabrik dunya. Kalayan paningkatan kakuatan ékonomi Cina anu komprehensif, poténsi pasar anu ageung parantos ngajantenkeun pasar Cina kedah-tingali pikeun merek internasional. Perusahaan multinasional sareng mérek internasional parantos bergegas ...
    Maca deui
  • What material is TPE?

    Bahan naon TPE?

    Ayeuna produk TPE parantos seueur dianggo dina padamelan sadidinten sareng kahirupan urang, tiasa ogé ditingali yén produk TPE laun-laun janten kabutuhan dina kahirupan urang, janten naon bahan baku tpe? Kumaha TPE disintésis? Tina ieu pikeun ngartos: ...
    Maca deui