Cina sok disebat pabrik dunya. Kalayan paningkatan kakuatan ékonomi Cina anu komprehensif, poténsi pasar anu ageung parantos ngajantenkeun pasar Cina kedah-tingali pikeun merek internasional. Perusahaan multinasional sareng mérek internasional parantos bergegas ka pasar Cina sareng ngamajukeun industri otomotif Cina. Kalayan pamekaran industri pasokan, Jaringan Otomatis Pabrik Dunya nampung jinis produk otomatis Cina. Cina parantos janten tempat ngumpulkeun pikeun suplai mobil global sareng parantos janten posisi utama pikeun pembeli internasional.

Kalayan pamutahiran konsumsi mobil, pasar suplai mobil ogé peryogi generasi produk énggal pikeun dituturkeun. Kami ngenalkeun alas kaki suntik ramah lingkungan injeksi TPE, sareng ngalahirkeun dampal mobil TPE Jérman sareng Austria, nyandak pangalaman nyetir anu langkung séhat sareng langkung aman pikeun pamilik mobil!

2

Mimiti, hayu urang ngobrolkeun bédana antara prosés nyetak suntik sareng prosés leuleuy:

3

1: Bédana bahan baku

Prosés nyetak suntik kedah dikembangkeun sareng 100% bahan TPE murni, sareng prosés leuleuy sering dicampur sareng sanyawa TPE atanapi TPV sapertos TPE, sareng kemurnian tina leuleuy henteu sakumaha saé suntikan. Ku sabab kitu, mat mobil TPE sapotong suntik anu dicetak sérédét bakal ngagaduhan tékstur anu langkung fleksibel, langkung caket kana karét, sareng raos anu langkung saé. Produk anu didamel tina téknologi blister hese, mirip sareng plastik, sareng bakal karaos capek nalika nyetir jarak jauh.

2: Bédana dina durabilitas

 

Suntikan anu dibentuk TPE dampal suku gaduh katahanan. Saatos éta cacad dina jaman engké panggunaan, éta tiasa disimpen deui dina bentuk aslina ku tuang cai ngagolak atanapi ngalaanana kana panonpoé pikeun waktos anu tangtu.

4
240f38527c191b675363546bcbe0349

Tes déformasi mat mobil DEAO: mulangkeun bentuk aslina saatos sababaraha jam kakeunaan.

Bantalan leuleuy bakal ngagulung saatos 1-2 taun dianggo sareng teu tiasa disimpen deui.

Beda ciri antara dua asalna tina:

Bahan baku tina prosés nyetak suntik dilétélkeun kana mesin citakan suntik sareng cair dina suhu luhur sateuacan ngawangun kana kapang.

Prosés leuleuy nyaéta pangheulana ngadamel bahan kana lambaran rata, teras panaskeun janten lemes sareng nyerep kana cetakan supados tiis sareng bentukna.

Produk anu sami sareng suntikan ngagaduhan bentuk produk éta nyalira, sedengkeun produk leuleuy ngagaduhan ngan ukur hiji sisi bentukna anu dicetak, sareng pamulihan alamna langkung jauh tibatan anu tiheula.

6

Tikar mobil leuleuy pikeun anu gaduh mobil.

254dfa627809d740d4ebd2b7c4f7822

3: Béda dina desain penataan

 

Kauntungannana ngagunakeun cetakan injeksi khusus dobel-lapisan nyaéta tékstur permukaanna tiasa didesain langkung seueur, masihan désainer langkung ruang kreatif.

Kami parantos ngarancang tékstur anu éksklusif pikeun masing-masing mérek, sareng detil na langkung euyeub, sareng unggal tékstur ngagaduhan patén modél di tukangeun éta.

Kapang leuleuy ukur tiasa ngadamel garis saderhana, sami.

8

4: Béda dina desain buckle

Gesper dua lapisan anu dirarancang ku prosés cetak suntik langkung awét. Bagian handap dampal suku didesain ku tambahan kaku anti deformasi. Gesper ogé suntik dibentuk tina kapang presisi tinggi, anu langkung kuat.

9

Nanging, prosés leuleuy rada ipis. Upami Gesper dua lapisan didesain, kakuatan sareng ketahanan mat mobil mangrupikeun tés anu ageung. Ieu mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon sadaya mat mobil blister di luar negeri henteu ngagaduhan desain lapisan dua kali.

Akhirna, naha Deao keukeuh ngadamel TPE suntik sapotong sapotong mat mobils?

Kusabab DEA parantos kantos gaduh kabeungharan pangalaman dina ngembangkeun mat mobil asli! Kami hoyong nyandak tikar mobil anu langkung saé pikeun mayoritas pamilik mobil. Ngan mobil tingkat mobil terpadu injeksi-dibentuk tikar mobil TPE lengkep anu tiasa nyandak pangalaman nyetir anu leres-leres ramah lingkungan sareng henteu bau.


Waktos Post: Nov-24-2020