Perusahaan kami bakal ngayakeun Automekanika Shanghai ka-16 di Paméran Nasional sareng Pusat Konvénsi (Shanghai) ti 02 Désémber 05, 2020

Hatur nuhun pisan kana dukungan anjeun ka perusahaan kami,

Dina kasempetan ieu, Changzhou Deao Vehicle Technology Co., Ltd. hoyong nganjangkeun uleman tulus kami ka anjeun sareng ngarepkeun kadatangan anjeun.

1

Insiders industri anu teu tiasa nganjang ka tempat kajadian kusabab larangan perjalanan tiasa ilubiung dina acara industri otomatis global ieu ngalangkungan platform online AMS Live, anu bakal dibuka ti 30 Nopémber dugi ka Désémber 6. Platform AMS Live bakal nyayogikeun alternatif anu merenah pikeun seueur audién peuntas laut anu teu tiasa angkat ka tempat kajadian.

2
3

The 16th Automekanika Shanghai diarepkeun narik kira-kira 3,900 peserta pameran ti sadaya ranté industri otomotif, kalayan luas paméran sacara umum 280,000 méter pasagi. Pameran ieu bakalan pokus kana téma "Ngawangun Ékosistem Otomotif Kahareup", ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun tujuh séktor utama sareng tilu zona khusus, sareng ngamajukeun integrasi sumberdaya industri sareng pamekaran lintas téknologi inovatif.

4
3101ae7d1af1116c73523242f532e7f

Ayeuna, Automekanika Shanghai mangrupikeun paméran aftermarket otomotif panggedéna sareng paling jembar diantara paméran otomotif Asia. Éta mangrupikeun paméran anu ditingali pisan, ngarah industri mobil di bumi sareng luar negeri nuju pikahareupeun téknologi pamekaran téknologi anyar. Éta kalebetkeun jasa aftermarket otomatis anu paling beragam, sareng ngandung seueur inpormasi pasar.

Salaku paméran internasional, Automekanika Shanghai nyayogikeun kami cara anu paling nguntungkeun pikeun ngajajah pasar berkembang sareng ngawangun kontak anu langkung caket sareng konsumén.

Dina waktos ieu kami ogé nyandak produk penjualan utama tikar mobil TPE sareng aksesoris otomotif sanés, ngaharepkeun ngalegaan pasar penjualan, sareng dina waktos anu sami ngahubungi langkung seueur pelanggan pasar anu henteu kaanggo. Ieu ngagaduhan peranan penting pikeun pangwangunan perusahaan urang salajengna, pikeun nangkep prospek pasar sareng kasempetan.

5

Ayeuna pasar otomotif parantos ngagiring parobihan sakali-abad. Ku ilubiung dina Automekanika Shanghai, urang tiasa langkung saé nangtang tantangan sareng ngartos arah pangwangunan kahareup pasar.


Waktos Post: Nov-25-2020