Dina jaman pasca-epidemi, pokuskeun kana trend anyar tikar mobil

Wabah COVID-19 di 2020 maksa kota mencét tombol pause. Saatos hirup di bumi anu panjang sareng berita anu teu kaétung perkawis merangan epidemi, sadayana gaduh pamikiran sareng pamahaman kahirupan sareng kahirupan anyar. Aya ogé langkung perhatosan kana kasihatan.

Mobilna mangrupikeun "bumi kadua" konsumén, sareng kaséhatan bahan mat mobil ditangtoskeun kualitas hirup jalma.

COVID-19

Saatos wabah COVID-19, naha éta masalah bau mobil lami-lami atanapi masalah pemurnian hawa, antibakteri sareng anti-virus ogé parantos janten perhatian masarakat. Ieu bakal janten arah terobosan anyar "tikar mobil anu séhat sareng ramah lingkungan".

Sanaos wabah ieu ngaleutikan, éta ngagaduhan pangaruh anu jero kana kahirupan urang: dina hiji sisi, kasadaran konsumsi konsumen sacara bertahap asak. Sateuacan epidemi, sadayana henteu merhatoskeun seueur aspek. Kaseueuran aranjeunna ngan ukur merhatoskeun mérek sareng desain "katingali". Konsumén dina "jaman pasca-wabah" anu kapangaruhan ku wabah ieu parantos mimiti ngagaduhan sarat anu langkung luhur pikeun "faktor anu teu katingali" sapertos kasalametan sareng kualitas. Di sisi anu sanésna, konsép perjalanan anu séhat jero pisan dina ati-ati masarakat. Salian nyoplokkeun topéng, nyetir mobil pribadi parantos janten kabiasaan perjalanan anu séhat pikeun seueur jalma.

air

Numutkeun ka survey ku Cox Automotive, sapertilu ti pamilik mobil bakal nganggap "kualitas udara" kendaraan nalika mésér mobil di payun. Nyandak kanaékan permintaan pasar anu ningkat dina waktos payun, kami parantos perhatoskeun yén palanggan beuki seueur anu langkung resep kana bahan permukaan mat mobil antibakteri. Pamakéan bahan non-toksik, ramah lingkungan sareng antibakteri pikeun tikar mobil mangrupikeun tren umum pikeun mastikeun kasihatan sareng kasalametan mobil dina jaman paséa-wabah.

TPE formaldehyde-free healthier

Dina awal pendirian mérek, DEAO yakin yén panyalindungan lingkungan mangrupikeun prasyarat utami pikeun nyadar nilai tikar mobil saatos pasar. Utamana dina période khusus jaman paséa-wabah, éta parantos ngungudag ngungudag héjo, perlindungan lingkungan, kaséhatan sareng kaamanan ka tingkat anu saacanna.

Kalayan haté lingkungan, kami komitmen kana kaséhatan mat mobil.

Tilam lantai mobil tradisional nganggo bahan bolu kimia. Bolu mangrupikeun produk kimia anu langsung dibuahan tina TDI bénzéna, sianida, agén berbusa sareng bahan kimia sanés.

TDI mangrupikeun bahan kimia anu seueur toksik anu henteu ramah lingkungan nalika prosés produksi. Salaku tambahan, éta ngaleupaskeun zat toksik sareng anu ngairitasi nalika dianggo, anu ngaruksak saluran pernapasan manusa sareng dibarengan ku résiko kanker. Mangrupikeun produk anu dilarang nalika Olimpiade.

Ditambahkeun sareng struktur honeycomb bolu, organisasi sempit sareng kedap udara. Sakali cai nembus kana tikar mobil bolu, henteu gampang garing, sareng gampang nahan kokotor sareng janten tempat pembiakan baktéri.

Deao TPE tikar mobil anu ramah lingkungan ngaliwat bahan tradisional, Éta ngadopsi bahan perlindungan TPE lingkungan énggal anu khusus dikenal ku pabrik mobil mewah, aman sareng henteu-toksik, henteu ngandung zat anu ngabahayakeun sapertos formaldehida sareng toluena, ngagaduhan kinerja anu stabil, sareng sacara épéktip ngajawab masalah tahan cai sareng beueus-buktina.

Ti tikar mobil praktis dugi ka tikét mobil anu éndah dugi ka tikar mobil anu séhat, ieu mangrupikeun tren anu teu tiasa dihindari dina pamekaran alas kaki, sareng ogé konsép nilai mérek anu kami ngudag.

advantages

Waktos Posting: Dec-28-2020