Bahaya tina formaldehida kaleuleuwihan dina tikar mobil

TPE car mat

Data ti Administrasi Keselamatan Lalu Lintas Jalan Raya Nasional (NHTSA) nunjukkeun yén kacilakaan lalu lintas anu disababkeun ku tikar mobil lumayan sering. Éta panginten yén mat mobil leutik ogé tiasa nyayogikeun bahaya fatal sareng henteu kedah diémutan.

Badan Internasional pikeun Panilitian Kanker (IARC) ngaluarkeun laporan anu ngadaptarkeun polusi udara salaku kategori munggaran karsinogen manusa. Dina laporan, IARC nyutat data yén dina 2015, jumlah korban kanker paru anu disababkeun ku polusi udara ngahontal 283,000. Tapi nyatana, masalah polusi udara henteu ngan ukur aya di luar ruangan, tapi polusi udara di jero ruangan sareng mobil ogé serius pisan, hayu urang ngobrolkeun cilaka pikeun manusa anu disababkeun ku mat mobil kalayan formaldehida anu kaleuleuwihi!

formaldehyde in the car

Formaldehida diidéntifikasi salaku karsinogen kelas munggaran di 2006. Kumaha carana miceun formaldehida sareng ngaoptimalkeun kualitas hawa parantos janten topik kaséhatan anu urang teu tiasa malire. Nanging, tiasa disebatkeun yén formaldehida, anu nyababkeun ngarugikeun awak manusa dina kahirupan, aya dimana-mana. Barang-barang anu aya kalebet perabotan, lantai kai; papakéan barudak, kaos teu beusi; mie dahareun gancang, mi béas; cumi-cumi leueur, bonténg laut, rana sapi, hurang, bahkan mobil. Henteu sesah ningali yén papakéan, tuangeun, perumahan sareng transportasi-opat hal anu paling penting dina kahirupan urang, formaldehida sadayana parantos kalibet. Formaldehida dimana-mana ngajantenkeun jalma hariwang.

Numutkeun standar nasional, jumlah formaldehida anu dipancarkeun dina mobil kedah henteu langkung ti 0,08 mg; upami ngahontal 0.1-2.0 mg, 50% jalma normal tiasa ngambeu bau; upami ngahontal 2.0-5,0 mg, panon sareng trakea bakal jengkel pisan, nyababkeun karusakan parah. Bersin, batuk sareng gejala anu sanés; ngahontal 10 mg atanapi langkung, kasusah napas; ngahontal 50 mg atanapi langkung, bakal nyababkeun panyakit kritis sapertos pneumonia; salian ti éta, formaldehida ogé tiasa mangaruhan kasuburan, contona, inhalasi jangka panjang formaldehida dina ibu hamil tiasa nyababkeun distorsi fétus sareng bahkan maot; inhalasi jangka panjang formaldehida di lalaki ogé tiasa Éta ngakibatkeun akibat serius sapertos subur sareng bahkan maot.

Dina taun 2010, Opsi Kualitas Nasional Nasional Dina Ruangan sareng Simposium Akademik Kaséhatan ngaluarkeun data anu endah pisan: Jumlah korban anu disababkeun ku polusi udara dina ruangan di nagara parantos ngahontal 111.000 unggal taun, sareng rata-rata 304 jalma dilanggar unggal dinten.

Nyatana, naha éta hiasan mobil anyar atanapi mobil lami, aya résidu serius tina zat ngabahayakeun, utamina kalebet bénzéna, xiléna sareng séri bénzéna sanés, formaldehida, aséton sareng zat bahaya sanésna, anu bakal nyababkeun polusi udara dina mobil. Ngarasa diseuseup kana awak manusa, gejala jangka pondok sapertos tikoro teu raoseun, pusing, kacapean, alergi kulit, kerentanan tiis, turunna imunitas, sareng leukopenia, sareng sajabana, janten panyabab panyakit ageung sapertos kanker saatos sababaraha taun, ngarah kaleungitan kabagjaan pikeun paruh kadua kahirupan.

formaldehyde
green car mat

Lantai mobil kedah langkung merhatoskeun kualitas bari fokus kana kapraktisan. Ngan ku kualitas anu saé kaséhatan urang tiasa dijamin. Sumawona, mobil sami sareng bumi kadua urang, sareng tikar lantai mobil sami sareng lantai bumi. Aranjeunna kedah ramah lingkungan sareng teu raos, Gampang dibersihkeun, teu aya baktéri.

Kami hoyong nyandak tikar mobil anu langkung saé pikeun pamilik mobil. Ngan ukur sapotong sél TPE sapinuh suntik-anu tiasa nyiptakeun pangalaman nyetir anu leres-leres ramah lingkungan sareng henteu bau.

Salaku anggota bumi, pikeun kamajuan bumi di masa depan, kami ngenalkeun 100% bahan TPE anu tiasa didaur ulang lingkungan anu ramah sareng nerapkeun inovasi na pikeun produk mat mobil pikeun dasarna mayungan lingkungan bumi, ningkatkeun masalah lingkungan, sareng ngirangan beban lingkungan. Polusi. Dipiharep bakal nyayogikeun pangalaman nyetir anu séhat sareng aman ka pamilik mobil sareng masihan kontribusi anu kuat pikeun panangtayungan lingkungan.


Pos waktos: Dec-31-2020