Ayeuna produk TPE parantos seueur dianggo dina padamelan sadidinten sareng kahirupan urang, tiasa ogé ditingali yén produk TPE laun-laun janten kabutuhan dina kahirupan urang, janten naon bahan baku tpe? Kumaha TPE disintésis? Tina ieu pikeun ngartos:

1

TPE (Thermoplastic Elastomer) mangrupikeun salah sahiji bahan elastomer termoplastik. Éta ngagaduhan ciri kakuatan tinggi, daya tahan tinggi, prosés nyetak suntikan, perlindungan lingkungan, henteu-toksik sareng aman, rupa-rupa karasa, kelir warna anu alus, touch lemes, tahan cuaca, Kacapean sareng tahan suhu, kinerja olahan anu unggul, henteu kedah vulkanisasi, tiasa didaur kanggo ngirangan biaya, éta tiasa nyetak suntikan dua kali, dilapis ku PP, PE, PC, PS, ABS sareng matriks matéri sanés, atanapi éta tiasa dibentuk nyalira.

TPE tiasa dianggo dina produk orok, alat-alat médis, produk high-end, sareng sajabana sapertos pacifiers orok, set infus médis, klub golf, sareng sajabana, tapi ogé cocog pikeun produksi suplai otomotif.

Kaunggulan tina TPE matéri:

TPE tiasa diintegrasikeun sareng kapang pikeun nyetak suntik, ngaleungitkeun panggunaan bahan tambahan sapertos lem, janten bahan na henteu kapangaruhan ku benda asing, janten teu aya bau anu khas sareng teu aya iritasi dina awak manusa. Pikeun kulawarga anu ngagaduhan ibu hamil sareng orok, produk TPE anu aman pikeun lingkungan ogé diperyogikeun pisan.

bdbdbc761476737d573c2b4df732480
3

TPE ayeuna mangrupikeun bahan ramah lingkungan anu diakuan sacara internasional, sareng produk TPE nempatan posisi mainstream di pasar pasokan mobil Éropa sareng Amérika. Janten urang nganggo bahan TPE dina produk urang.

Dibandingkeun sareng tikar mobil kulit tradisional ageung anu dilampirkeun nganggo splicing sareng téknologi produksi sintésis, tikar mobil TPE tiasa ngadopsi prosés cetak suntikan terpadu tina cetakan. Prosés pangolahan ngaleungitkeun panggunaan bahan tambahan sapertos lem sareng formaldehida, janten bahan baku TPE henteu kapangaruhan ku benda asing, sareng teu gaduh bau anu khas. Zat bahaya anu dihasilkeun sareng henteu ngarangsang awak manusa, ngajantenkeun tikar mobil langkung ramah lingkungan sareng awét.

Bahan TPE ngagaduhan résistansi cai anu saé. Éta tiasa dikumbah langsung ku cai pikeun perawatan anu langkung merenah. Dibandingkeun sareng masalah tikar mobil kulit tradisional anu henteu tiasa dikumbah, tikar mobil TPE tiasa langsung dikumbah ku gun cai, sareng tiasa dimuat kana mobil saatosna digaringkeun. Éta ogé langkung merenah pikeun dijaga.

4
5

Tikar mobil Deao ogé ngagaduhan sisi luhur alit alit sareng corak alur pangalihan corak unik, anu tiasa ngajagaan suede dina jero mobil bari sacara efektif nyegah noda cai tina tuang dina mobil.

Di luhur nyaéta bubuka naon waé bahan baku TPE. Ningali di dieu, urang dasarna tiasa ngartos sintésis bahan baku TPE sareng sababaraha ciri na, janten urang ogé tiasa ngartos prospek lega produk TPE.


Waktos Post: Nov-23-2020