BUKU SPOILER Pikeun BMW X3 / X4

nangtung ipad adjustable, wadah tablet.

Ngaran mérek: Pikeun CHEVROLET
Modél: BMW X3 / X4
Taun daptar: 2019+
Ukuran pakét: 16 * 43 * 128
NG / WG: 2.2 / 3.1KG
Babasan: Nyandak


Detil Produk

Tanda Produk

Jangjang tukang henteu ngan ukur tiasa ngahias mobil, tapi ogé ngagaduhan stabilitas anu langkung saé dina nyetir gancang-gancang

ROOF SPOILER FOR BMW X3/X4
ROOF SPOILER FOR BMW X3/X4版_03

Téktur 3D, garis-garisna éndah

Éta dipasang nganggo stiker perekat dua sisi khusus pikeun mobil, anu teges pisan sareng moal murag

ROOF SPOILER FOR BMW X3/X4
ROOF SPOILER FOR BMW X3/X4

Terpadu jeung kelengkungan awak, mulus, didaptarkeun pikeun mobil khusus


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami