Tikar Mobil 3D Khusus

Pikeun CHEVROLET SILVERADO

 

for chevrolet silverado super crew
TPE car mats

 

Produk kualitas luhur tina CHANGZHOU DEAO

Éta ngagambarkeun standar luhur

produk mat mobil sadunya.

car buckle

Pamutahiran énggal sareng tata ruang anu langkung masuk akal

Desain liang ditangtayungan

TPE healthy car mats
bottom of the car mat

Ningkatkeun Babaturan

Desain pola khusus di handapeun

ningkatkeun cekelan mat mobil

sareng pangaruh anti-selip jelas

sareng ngageser moal mangaruhan nyetir.

TPE matéri perlindungan lingkungan

Bahan perlindungan TPE lingkungan tiasa ditumpes yakin bahkan dina lingkungan suhu luhur.

6436a404f955f2efc1fc984a6d045f7

car mat advantage

Éta dihasilkeun dina standar ganda tina ISO9001 sareng FMVSS302

perfect fit

Data mobil asli, hiji vérsi per mobil, vérsi anu patuh

 

rasied edges

Téktur 3D, garis-garisna éndah 

GAMPANG BERSIH 

Desain pola saluran anu maju tiasa ngumpulkeun seueur cairan, keusik,

janten anjeun teu kedah hariwang ngeunaan taneuh sareng cai noda sapatu anjeun,

atanapi bahkan tuang satengah kaléng Coke dina awak mobil.

easy to wash
easy to install

Gampang dipasang

Henteu aya ruksakna pamasangan aslina.

Henteu mangaruhan panggunaan mobil aslina.

real shot

Cetakan mahal, kancing tonggong sareng tulang bertulang

Ambang pas tanpa ngahalangan panto.

Tepi kapang suntik rapih sareng éndah.

Cetakan sareng Alat MORDEN 

Prosés nyetak suntik mangrupikeun cetakan hiji-sapotong, henteu aya pamrosésan tambihan, purity luhur bahan baku, palapisitas anu luhur, sareng pangerjaan anu langkung saé sareng kualitas.

injection molding
injection molding1

Biaya murah, henteu tiasa ngahontal studs

Kualitas bahan goréng 

Kapang Blister henteu dipangkas ku leungeun. 

air transport

Ngalangkungan nasabah

customer feedback
company factory
company introduction

Bubuka parusahaan 

CHANGZHOU DEAO VEHICLE TECHNOLOGY CO., LTD. 

Didirikeun taun 2016. Pabrik ieu aya di ChangZhou, Jiangsu, Cina. Pabrikna ngalangkungan lega 20.000 méter pasagi. Éta produsén profesional asesoris otomatis ngahijikeun pamekaran, produksi sareng penjualan. 

Pamakéan bahan panyalindungan kaséhatan sareng lingkungan panganyarna mastikeun kasehatan sareng ciri panyalindungan lingkungan sareng ketahanan produk, aman sareng henteu-toksik, tiasa dianggo sababaraha kali, sareng perlindungan lingkungan cocog sareng standar panyalindungan lingkungan nagara Éropa sareng Amérika.

Perusahaan gaduh sababaraha pangalaman bakat teknologi tinggi dina industri otomotif, nganggo téknologi cetakan suntikan téknologi-suntikan anu paling canggih, ngagaduhan 5 bengkel produksi, 9 mesin cetak suntikan, cetakan terpadu kalayan mékanis, efisiensi produksi langkung luhur. 

injection molding machines
the exhibition

Pameran

Ti saprak ngadegna, urang parantos ngiringan ngiringan paméran

di Korea, Dubai, Shanghai Frankfurt, Canton Fair, jsb.

exhibition

TIM KAMI

DEAO team group
our team
certificate obtained

SERTIFIKASI SUPPPLIER

verified supplier certificate
patent certificates

Langkung ti 200 CERTIFICAT PATENT

Balik pola unggal produk,

Éta ngagaduhan patén penampilanna.

PAKEJUAN PRODUK

product packaging