TPE MATERI SIHAT

Pikeun DODGE RAM1500

 

FOR DODGE RAM1500
TPE car mats

 

Bahan TPE séhat, aman

sareng ramah lingkungan

Henteu bau dina suhu luhur

car buckle

Tikar mobil pas kana mobil aslina

Aman, gesper mobil khusus

TPE healthy car mats
eagle claw nails

Anti slip sareng Aman

Desain anti skid tina kuku sareng elang cakar elang di handapeun pageuhkeun tikar mobil dina mobil, supados tikar mobil moal dieunakeun sareng macét akselerator atanapi rem dina kaayaan nyetir anu kuat, mastikeun kasalametan nyetir. 

TPE MATERI

Perlindungan Lingkungan Téhnologi 

6436a404f955f2efc1fc984a6d045f7

car mat advantage

Dina suhu ultra-tinggi atanapi suhu ultra-low

Éta moal ngagulung, rengat atanapi cacad

perfect fit

Pas kana ujung mobil aslina

 

rasied edges

Perlindungan tahan kokotor

GAMPANG NGASUH

Ukur diusap ku kaén atanapi bilas

ku cai pikeun dibersihkeun sakumaha énggal. 

EASY TO WASH
easy to install

Gampang dipasang

1 : 1 Mobil aslina pas

sareng tiasa dibongkar iraha waé

Henteu mangaruhan panggunaan mobil aslina

Bahanna lemes sareng henteu gampang cacad

Produksi cetakan mesin CNC skala gedé, akurat pas ka sadaya pelosok mobil

Patter non-slip sareng tahan maké 

Téknologi produksi canggih  

Pilih bahan TPE anu aman, ramah lingkungan, bebas bau, inpormasi puluhan jutaan, nganggo téknologi produksi anu paling canggih --- prosés cetakan suntik

injection molding
injection molding1

Moal balik deui ka bentuk aslina saatos narilep

 Kualitas goréng henteu cocog sareng mobil aslina 

Bagian handapna lemes sareng gampang gerak

mangaruhan kaamanan nyetir

air transport

Ngalangkungan nasabah

customer feedback
company factory
company introduction

Bubuka parusahaan 

CHANGZHOU DEAO VEHICLE TECHNOLOGY CO., LTD. 

Didirikeun taun 2016. Pabrik ieu aya di ChangZhou, Jiangsu, Cina. Pabrikna ngalangkungan lega 20.000 méter pasagi. Éta produsén profesional asesoris otomatis ngahijikeun pamekaran, produksi sareng penjualan. 

Pamakéan bahan panyalindungan kaséhatan sareng lingkungan panganyarna mastikeun kasehatan sareng ciri panyalindungan lingkungan sareng ketahanan produk, aman sareng henteu-toksik, tiasa dianggo sababaraha kali, sareng perlindungan lingkungan cocog sareng standar panyalindungan lingkungan nagara Éropa sareng Amérika.

Pausahaan ngagaduhan sababaraha bakat berteknologi tinggi anu berpengalaman dina industri otomotif, nganggo téknologi cetakan téknologi-suntikan produksi paling maju, ngagaduhan 5 bengkel produksi, 9 mesin cetak suntikan, cetakan terpadu kalayan mékanis, efisiensi produksi langkung luhur. 

injection molding machines
the exhibition

Pameran

Ti saprak didirikan, kami parantos ilubiung dina sababaraha paméran di Korea, Dubai, Shanghai Frankfurt, Canton Fair, jst.

exhibition

TIM KAMI

DEAO team group
our team
certificate obtained

SERTIFIKASI SUPPPLIER

verified supplier certificate
patent certificates

Langkung ti 200 CERTIFICAT PATENT

Balik pola unggal produk,

Éta ngagaduhan patén penampilanna.

PAKEJUAN PRODUK

product packaging