Merek utama alas mobil ramah lingkungan

Pikeun FORD F150 SUPER CREW

 

FOR FORD F150 SUPER CREW
TPE car mats

 

Ngagunakeun bahan-bahan TPE tingkat dahareun

majemuk bébas lem

sareng produksi nganggo téknologi patén penemuan

car buckle

Gesper lapisan ganda didesain

TPE healthy car mats
eagle claw nails

Detil nyorot kualitas

Desain anti skid tina cakar garuda di handapeun naékna gesekan sareng ngahiji sareng mobil.

TPE matéri perlindungan lingkungan

Mangrupikeun jinis matérial elastomer termoplastik

6436a404f955f2efc1fc984a6d045f7

car mat advantage

Kakuatan luhur, daya tahan tinggi, prosés nyetak suntikan.

 

perfect fit

Ngudag babandingan anu tepat

 

rasied edges

3D stereo sisi luhur

GAMPANG BERSIH 

Tiasa disiram langsung ku senapan cai

Ngahémat waktos sareng usaha

EASY TO WASH
easy to install

Gampang dipasang

Teu kedah punch

gampang dipasang

REAL SHOT

Tekstur langkung fleksibel, langkung caket kana karét, sareng raos anu langkung saé

Suasana gaya, tingkatkeun tingkat mobil

Téktur permukaanna tiasa didesain langkung seueur

Cetakan sareng Alat MORDEN 

Prosés nyetak suntik kedah dikembangkeun sareng 100% bahan TPE murni

injection molding
injection molding1

Hésé, mirip plastik

Ngan hiji sisi gaduh bentuk anu dicetak, sareng pamulihan alam henteu saé

Bagian handapna lemes teuing sareng gampang gerak

air transport

Ngalangkungan nasabah

customer feedback
company factory
company introduction

Bubuka parusahaan 

CHANGZHOU DEAO VEHICLE TECHNOLOGY CO., LTD. 

Didirikeun taun 2016. Pabrik ieu aya di ChangZhou, Jiangsu, Cina. Pabrikna ngalangkungan lega 20.000 méter pasagi. Éta produsén profesional asesoris otomatis ngahijikeun pamekaran, produksi sareng penjualan. 

Pamakéan bahan panyalindungan kaséhatan sareng lingkungan panganyarna mastikeun kasehatan sareng ciri panyalindungan lingkungan sareng ketahanan produk, aman sareng henteu-toksik, tiasa dianggo sababaraha kali, sareng perlindungan lingkungan cocog sareng standar panyalindungan lingkungan nagara Éropa sareng Amérika.

Perusahaan gaduh sababaraha pangalaman bakat teknologi tinggi dina industri otomotif, nganggo téknologi cetakan suntikan téknologi-suntikan anu paling canggih, ngagaduhan 5 bengkel produksi, 9 mesin cetak suntikan, cetakan terpadu kalayan mékanis, efisiensi produksi langkung luhur. 

injection molding machines
the exhibition

Pameran

Ti saprak ngadegna, urang parantos ngiringan ngiringan paméran

di Korea, Dubai, Shanghai Frankfurt, Canton Fair, jsb.

exhibition

TIM KAMI

DEAO team group
our team
certificate obtained

SERTIFIKASI SUPPPLIER

verified supplier certificate
patent certificates

Langkung ti 200 CERTIFICAT PATENT

Balik pola unggal produk,

Éta ngagaduhan patén penampilanna.

PAKEJUAN PRODUK

product packaging