TPE MATERI SIHAT

Pikeun TESLA MODEL Y

 

FOR TESLA MODEL Y
TPE car mats

 

Bahan Tpe aman séhat

sareng ramah lingkungan

Seuseueurna dianggo di indung médis

jeung industri orok

car buckle

Tikar mobil pas kana mobil aslina

TPE healthy car mats
eagle claw nails

RIBS Pikeun nguatkeun 

Dasar alas mobil

sareng opat sisi sisi luhurna leutik

dirancang ku tulang rusuk anu nguatkeun

anu tiasa nyocogkeun awak mobil langkung saé

sareng henteu gampang cacad

anu ngajantenkeun nyetir langkung aman

Henteu-toksik sareng Tikar Mobil TPE Bauan

TPE MATERI

TEU GAMPANG DEFORMASI

6436a404f955f2efc1fc984a6d045f7

car mat advantage

Lemes Hogh, bahan fléksibel

Melu tanpa nyésakeun tilas

perfect fit

Pikeun nawiskeun fit anu konsistén sampurna  

rasied edges

Dipeunteun dipeunteun

GAMPANG BERSIH 

Tahan kokotor  

Tahan cai

 Oirt-buktina 

EASY TO WASH

PELEPASAN

install

Volume naon waé tiasa disimpen deui ka kaayaan aslina

Cocog pisan NON-Pindahan sanés throttle sanés

Iga pikeun Nguatkeun Segitiga non-slip leutik di handapeun alas Mobil lantai henteu ngalih saatos dipasang

 CAMPURAN INJéksi 

Kauntungan pangbadagna pikeun nyetak suntik nyaéta

plasticity tinggi, pagawean hadé tur tékstur

injection molding
injection molding1

 Hésé pulih deui kana kaayaan aslina saatos ngalipet, sareng éta tiasa robih

Gampang cacad Henteu pas

Lemes handapeunana

Gampang digésérkeun

air transport

Ngalangkungan nasabah

customer feedback
company factory
company introduction

Bubuka parusahaan 

CHANGZHOU DEAO VEHICLE TECHNOLOGY CO., LTD. 

Didirikeun taun 2016. Pabrik ieu aya di ChangZhou, Jiangsu, Cina. Pabrikna ngalangkungan lega 20.000 méter pasagi. Éta produsén profesional asesoris otomatis ngahijikeun pamekaran, produksi sareng penjualan. 

Pamakéan bahan panyalindungan kaséhatan sareng lingkungan panganyarna mastikeun kasehatan sareng ciri panyalindungan lingkungan sareng ketahanan produk, aman sareng henteu-toksik, tiasa dianggo sababaraha kali, sareng perlindungan lingkungan cocog sareng standar panyalindungan lingkungan nagara Éropa sareng Amérika.

Perusahaan gaduh sababaraha pangalaman bakat teknologi tinggi dina industri otomotif, nganggo téknologi cetakan suntikan téknologi-suntikan anu paling canggih, ngagaduhan 5 bengkel produksi, 9 mesin cetak suntikan, cetakan terpadu kalayan mékanis, efisiensi produksi langkung luhur. 

injection molding machines
the exhibition

Pameran

Ti saprak ngadegna, urang parantos ngiringan ngiringan paméran

di Korea, Dubai, Shanghai Frankfurt, Canton Fair, jsb.

exhibition

TIM KAMI

DEAO team group
our team
certificate obtained

SERTIFIKASI SUPPPLIER

verified supplier certificate
patent certificates

Langkung ti 200 CERTIFICAT PATENT

Balik pola unggal produk,

Éta ngagaduhan patén penampilanna.

PAKEJUAN PRODUK

product packaging