Merek utama alas mobil anu ramah lingkungan

Pikeun TOYOTA 4 RUNNER

FOR TOYOTA 4 RUNNER
TPE car mats

 

Henteu beracun, henteu bau

bebas karsinogen

sapertos formaldehida sareng hidrokarbon aromatik polikliklik

car buckle

Gesper didamel suntik

tina kapang anu presisi tinggi

TPE healthy car mats
eagle claw nails

Maju genah

Bagian handap anti-slip ngagaduhan cekelan anu kuat

sareng nyegah ngageser

TPE MATERI  

TPE ayeuna dikenal sacara internasional

ramah lingkunganmatéri

6436a404f955f2efc1fc984a6d045f7

car mat advantage
perfect fit

1: 1 cet mobil aslina, pas ujungna melengkung

 

rasied edges

Desain anti slip diangkat

GAMPANG BERSIH 

Reresihan sadidinten ngan ukur peryogi diberesihan saderhana

EASY TO WASH
easy to install

Gampang dipasang

Interior tukang ngaput-buatan

lokasina sami

REAL SHOT

Éta tiasa disimpen deui dina bentuk aslina ku tuang cai ngagolak atanapi ngalaanana ka panonpoé pikeun jangka waktu nu tangtu

1: 1 desain mobil aslina, pas pisan sareng lekukan mobil asli

Dirancang tékstur ekslusif pikeun unggal mérek

Cetakan sareng Alat MORDEN 

Biaya prosés nyetak suntikan

nyaéta sakitar 300.000

injection molding
injection molding1

Ngarasa capé nalika nyetir jarak jauh

Bakal ngagulung saatos 1-2 taun panggunaan sareng teu tiasa disimpen deui

Kapang Blister ngan ukur tiasa ngadamel garis anu sami anu saderhana

air transport

Ngalangkungan nasabah

customer feedback
company factory
company introduction

Bubuka parusahaan 

CHANGZHOU DEAO VEHICLE TECHNOLOGY CO., LTD. 

Didirikeun taun 2016. Pabrik ieu aya di ChangZhou, Jiangsu, Cina. Pabrikna ngalangkungan lega 20.000 méter pasagi. Éta produsén profesional asesoris otomatis ngahijikeun pamekaran, produksi sareng penjualan. 

Pamakéan bahan panyalindungan kaséhatan sareng lingkungan panganyarna mastikeun kasehatan sareng ciri panyalindungan lingkungan sareng ketahanan produk, aman sareng henteu-toksik, tiasa dianggo sababaraha kali, sareng perlindungan lingkungan cocog sareng standar panyalindungan lingkungan nagara Éropa sareng Amérika.

Pausahaan ngagaduhan sababaraha bakat berteknologi tinggi anu berpengalaman dina industri otomotif, nganggo téknologi cetakan téknologi-suntikan produksi paling maju, ngagaduhan 5 bengkel produksi, 9 mesin cetak suntikan, cetakan terpadu kalayan mékanis, efisiensi produksi langkung luhur. 

injection molding machines

Pameran

Ti saprak didirikan, kami parantos ilubiung dina sababaraha paméran di Korea, Dubai, Shanghai Frankfurt, Canton Fair, jst.

TIM KAMI

DEAO team group
our team
certificate obtained

SERTIFIKASI SUPPPLIER

verified supplier certificate
patent certificates

Langkung ti 200 CERTIFICAT PATENT

Balik pola unggal produk,

Éta ngagaduhan patén penampilanna.

PAKEJUAN PRODUK

product packaging