TPE LEADER héjo mobil mat

Pikeun TOYOTA TACOMA SUPER CREW

 

FOR TOYOTA TACOMA SUPER CREW
TPE car mats

 

Merek diekspor ka

langkung ti 10 nagara di dunya 

car buckle

Tikar mobil tiasa dipasang langsung

dina gesper mobil aslina

TPE healthy car mats
eagle claw nails

DESAIN UNIK 

Kuku elang cakar sareng desain liang kartu

di handapeun pageuh tiasa ngalereskeun mat mobil

sareng moal ngageser handapeun nyetir gancang sareng fleksibel

mastikeun kasalametan nyetir.

TPE matéri perlindungan lingkungan 

Entong ngandung zat anu ngabahayakeun. Sadaya produk dihasilkeun dina standar dobel ISO9001 sareng FMVSS302 di Amérika Serikat.

6436a404f955f2efc1fc984a6d045f7

car mat advantage

Éta tiasa ditumpes yakin sanajan dina suhu luhur.

perfect fit

Bener pas unggal coraner mobil

sahingga mat mobil sareng mobil diintegrasikeun

rasied edges

Desain sisi-luhur 3D, pas pas

nyegah leutak sareng keusik tina lebet

GAMPANG BERSIH 

Mould hiji-sapotong cetakan

jeung perlakuan palapis non-iteuk

Bilas pareum ngan dina 3 detik

easy to clean
easy to install

Gampang dipasang 

Tikar mobil datar gampang pisan

pikeun masang sareng ngaleupaskeun 

real shot

Cetakan sapotong

henteu runtah

Terpadu jeung kelengkungan awak, mulus, didaptarkeun pikeun mobil khusus

Desain rivet handapeun, mat mobil moal dieunakeun sareng macét akselerator atanapi marake dina kaayaan nyetir anu kuat

Cetakan sareng Alat MORDEN  

Mesin cetak suntik dina hiji,Cetakan mékanis lengkep

Efisiensi produksi langkung luhur

injection molding
injection molding1

Terbatas ku prosés na, kandelna tina mat Blister nyaéta asimétri, bahan heuras

Tukang ngaput henteu cocog sareng henteu cocog sareng mobil aslina

Tekstur caket kana plastik, gampang dieunakeun

air transport

Ngalangkungan nasabah

customer feedback
company factory
company introduction

Bubuka parusahaan 

CHANGZHOU DEAO VEHICLE TECHNOLOGY CO., LTD. 

Didirikeun taun 2016. Pabrik ieu aya di ChangZhou, Jiangsu, Cina. Pabrikna ngalangkungan lega 20.000 méter pasagi. Éta produsén profesional asesoris otomatis ngahijikeun pamekaran, produksi sareng penjualan. 

Pamakéan bahan panyalindungan kaséhatan sareng lingkungan panganyarna mastikeun kasehatan sareng ciri panyalindungan lingkungan sareng ketahanan produk, aman sareng henteu-toksik, tiasa dianggo sababaraha kali, sareng perlindungan lingkungan cocog sareng standar panyalindungan lingkungan nagara Éropa sareng Amérika.

Perusahaan gaduh sababaraha pangalaman bakat teknologi tinggi dina industri otomotif, nganggo téknologi cetakan suntikan téknologi-suntikan anu paling canggih, ngagaduhan 5 bengkel produksi, 9 mesin cetak suntikan, cetakan terpadu kalayan mékanis, efisiensi produksi langkung luhur. 

injection molding machines
the exhibition

Pameran

Ti saprak ngadegna, urang parantos ngiringan ngiringan paméran

di Korea, Dubai, Shanghai Frankfurt, Canton Fair, jsb.

exhibition

TIM KAMI

DEAO team group
our team
certificate obtained

SERTIFIKASI SUPPPLIER

verified supplier certificate
patent certificates

Langkung ti 200 CERTIFICAT PATENT

Balik pola unggal produk,

Éta ngagaduhan patén penampilanna.

PAKEJUAN PRODUK

product packaging