TPE TRUNK MOBIL TIT Pikeun TESLA MODEL 3

nangtung ipad adjustable, wadah tablet.

Ngaran mérek: Pikeun TESLA
Model: Tesla Model 3
Taun daptar: 2017-2019
Babasan: Mobil listrik
Ukuran: Disaluyukeun
Bahan: TPE, TPR
Beurat bersih: 2,6kg


Detil Produk

Tanda Produk

Modél mobil asli, vérsi mobil khusus, pas pas

100% awak mobil tiasa dijaga

TPE CAR TRUNK MAT FOR Tesla Model 3 (4)
TPE CAR TRUNK MAT FOR Tesla Model 3 (6)

80% tina kekacoan tiasa leres-leres dicegah

Perlindungan lingkungan, henteu bau, teu formaldehida

Résistansi suhu -65 ℃ -135 ℃

Résistansi sepuh anu saé

Desain anti dieunakeun anu épéktip nyegah objék tina ngageser kana awak

TPE CAR TRUNK MAT FOR Tesla Model 3 (7)
TPE CAR TRUNK MAT FOR Tesla Model 3 (5)

Kalenturan saé

Raos saé, henteu dieunakeun sareng tahan tahan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali