• HOT SALE HOUSEHOLD TPE ENTRANCE NON-SLIP DISINFECTION FLOOR MAT

    Jualan PANASALAH RUMAH TPE LINGKUNGAN JEUNG-SÉNÉLÉN MATÉSÉLING FLOOR MAT

    Modél: DEAO1001

    Fitur: bisa dicuci, dibalikkeun, tahan noda, Non-Slip, Cushioned, Antimicrobial, PET Friendly, Eco-friendly, Anti slip, Wrinkle -resistant, Waterproof, Easy-clean, Recyclable

    Ukuran Mat: 90CM (Panjang) X 55CM (Lebar) X3CM (Jangkungna) atanapi disesuaikan sakumaha diperyogikeun

    Bahan: TPE (Handap) + Nyerep anduk bantalan (Permukaan), TPE

    Beurat Bersih: 2.7KG (6 LB)